Budapest-Újlak Sarlós Boldogasszony Plébánia

Templomunk a Bécsi út felől

Aktuális

Minden nap közvetítünk szentmisét továbbra is, hétköznap reggel 6:30-kor, vasárnap pedig 10:30-kor kezdődően.

A szentmisék a Youtube csatornánkon felvételről is elérhetőek a közvetítést követően. Különösen az idősek és betegek számára folytatjuk a közvetítéseket, mivel a vasárnapi szentmisén való részvétel kötelezettsége alóli felmentés egyelőre továbbra is érvényes.

További információkért kérjük, látogassa plébániánk Facebook-oldalát.


A Kármelhegyi Boldogasszonyról nevezett kápolna – más néven Segítő Mária kápolna, vagy építtetője neve után Tomaschütz kápolna – búcsúját a július 16-ához legközelebb eső vasárnapon, július 19-én délután 4 órakor szentmisével ünnepeljük a helyszínen. Ez alkalommal kerül sor a helyre- és visszaállított feszület megáldására.

Nehéz körülmények között élő emberek gyakran érdeklődnek a plébániánál használt, de még használható háztartási gépek felől. Ha valaki szívesen túladna régi hűtő-fűtő-mosó-számító stb. gépén, kérjük, jelezze ezt az irodán vagy a karitasznak.

Az Újlaki Sarlós Boldogasszony Kórus tagfelvételt hírdet! Szeretettel várunk minden kedves énekelni vágyót kortól, nemtől függetlenül, aki szeretne tagja lenni egy olyan közösségnek, mely az együtténeklés örömét tekinti a legfontosabbnak. Jelentkezni lehet: minden hétfőn és csütörtökön 19.00 órától a Szent István teremben (Felhévizi út 2. zöld kapu). A kórus Facebook-oldala itt elérhető.

Aki az egyházi adót banki átutalással szeretné rendezni, megteheti ezt a plébánia OTP Banknál vezetett 11702036 – 20546803 számú számlájára történő befizetéssel.