Hírlevél-2021-09-24-péntek

 

2021-09-24

1. Erdő Péter bíboros úr a Főszékesegyházi Káptalan megújítása során Ferenc atyát mesterkanonoknak nevezte ki a Prohászka stallumba. Beiktatása október 16-án délelőtt ünnepélyes mise keretében lesz Esztergomban. Várjuk azok jelentkezését, akik plébániai zarándoklat keretében el tudnak jönni Esztergomba, ahol együtt felkeresnénk Mindszenty József bíboros úr sírját, látogatást tennénk a Kincstárban, ebédelnénk a Szent Adalbert Házban, sétálnánk a Bazilika környékén és természetesen részt vennénk Ferenc atya beiktatásának ünnepi miséjén. Az utazás a létszámtól függően busszal vagy gépkocsikkal lesz. A zarándoklat becsült költsége 4.000 Ft.

Ferenc atyának ajándékként egy albát és egy stólát veszünk, e célra adakozni és/vagy a zarándoklatra jelentkezni vasárnap délelőtt az Információs irodában, valamint a zarandoklat@ujlakitemplom.hu e-mail címen lehet.


2.  
Arra kérjük újlaki testvéreinket, ragadjanak tollat vagy laptopot, és számoljanak be plébániai lapunkban Istennel, hittel, egyházzal, plébániával kapcsolatos nyári élményeikről, valamint az Eucharisztikus Világkongresszussal kapcsolatos élményeikről! Az élménybeszámolókat az Újlaki Hangok szerkesztősége az ujlakihangok@ujlakitemplom.hu email címre várja szeptember 26-ig.

3.  Szeptember 26-án, vasárnap 9 órakor lesz templomunkban a Veni Sancte szentmise.

 

 

Ha más is szeretne levelet kapni, küldjön e-mailt ide: jelentkezes@ujlakitemplom.hu
Plébániánk: Honlapja,  Youtube csatornája,  Facebook oldala,  Zoom kapcsolódása
Újlaki hangok: legfrissebb száma
Bankszámlánk:  Budapest-Újlak SB Plébánia,  OTP 11702036-20546803