Hírlevél-2021-10-30-szombat

2021-10-30

1.     Tekintettel a járványügyi helyzet romlására, ismét ajánlatos zárt térben, így templomunkban is a maszk viselése, és a fertőtlenítőszerek használata. Áldozni csak kézbe lehetséges.

 

2.     Kezdődik a téli időszámítás, ne feledkezzünk meg az óraátállításról. Vasárnap, hajnali 3:00 órakor 2:00 órára kell visszaállítani az órákat, tehát a vasárnapi misék már a téli időszámítás szerint kezdődnek.

 

3.     November 1-je, Mindenszentek ünnepe parancsolt ünnep. Templomunkban 9-kor, ½ 11-kor és este 6 órakor lesznek szentmisék, youtube csatornánkon közvetítve az esti szentmise lesz.

 

4.     Mindenszentek estéjén, hagyományosan halottainkért imádkozunk az esti szentmisén, melyen a Sarlós Boldogasszony Kórus szolgál. A szentmise előtt ½ 6-tól együtt imádkozzuk a Mindenszentek litániáját.

 

5.     Halottak napján, november 2-án reggel ½ 7-kor és este 6-kor lesz szentmise. Az esti mise után lucernáriumot tartunk, a járványhelyzet miatt a templomban.

 

6.     Templomunk Gitáros kórusa szeretettel vár minden 10 évesnél idősebb, énekelni szeretőt a kórusba. Kéthetente vasárnap szolgál a kórus a 9-es szentmisén, előtte ½ 8-tól próba a Szent Margit hittanteremben.
Várnak minél több embert, hogy közös énekléssel töltsük meg a templomot, ezzel szolgálva az Úrnak, és még élőbbé tegyük templomi közösségünket.
Jelentkezni lehet: Lasetzky Krisztina (0630-5777378 vagy 
las.kriszta8@gmail.com)

 

7.     Megjelent az Újlaki Hangok novemberi száma.

 


Ha más is szeretne levelet kapni, küldjön e-mailt ide: jelentkezes@ujlakitemplom.hu
Plébániánk: Honlapja,  Youtube csatornája,  Facebook oldala,  Zoom kapcsolódása
Újlaki hangok: legfrissebb száma
Bankszámlánk:  Budapest-Újlak SB Plébánia,  OTP 11702036-20546803