Hírlevél-2021-11-05-péntek

2021-11-05

1.     Tekintettel a járványügyi helyzet romlására, Erdő Péter bíboros úr rendelkezése szerint ismét kérjük a maszk viselését templomunkban, és a fertőtlenítőszerek használatát. Áldozni csak kézbe lehetséges. A Főpásztor november 7-én érvénybe lépő rendelkezéseinek teljes szövege itt olvasható.

 

2.     Szeretettel ajánljuk az Újlaki Szent Márton napi ünnepséget, amelyet november 13-ára szervez templomunk Újraépítő csoportja. A részletes programot itt olvashatjuk.

 

3.     Szentségimádás lesz templomunkban november 20-án, az esti mise előtt 17 órától, csatlakozva a NEK titkárságának felhívásához. Ismét összegyűlünk az Oltáriszentség előtt Krisztus Király ünnepének előestéjén, és szerte a világon hálát mondunk a budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus kegyelmeiért és új lendületet veszünk, hogy újra és újra át tudjuk élni a Jézussal való találkozás örömét.

 

4.     Templomunk Gitáros kórusa szeretettel vár minden 10 évesnél idősebb, énekelni szeretőt a kórusba. Kéthetente vasárnap szolgál a kórus a 9-es szentmisén, előtte ½ 8-tól próba a Szent Margit hittanteremben.
Várnak minél több embert, hogy közös énekléssel töltsük meg a templomot, ezzel szolgálva az Úrnak, és még élőbbé tegyük templomi közösségünket.
Jelentkezni lehet: Lasetzky Krisztina (0630-5777378 vagy 
las.kriszta8@gmail.com)


Ha más is szeretne levelet kapni, küldjön e-mailt ide: jelentkezes@ujlakitemplom.hu
Plébániánk: Honlapja,  Youtube csatornája,  Facebook oldala,  Zoom kapcsolódása
Újlaki hangok: legfrissebb száma
Bankszámlánk:  Budapest-Újlak SB Plébánia,  OTP 11702036-20546803