Isten hozta a Sarlós Boldogasszony Plébánia honlapján!

Tekintettel az óvatos állami enyhítésekre és a beoltottak növekvő számára, az Esztergom-Budapesti Főegyházmegyében 2021. április 17-én, szombattól ismét a nép részvételével lehet a szentmiséket megtartani, de továbbra is kötelező a maszkviselés, a kézbe áldoztatás, a kézfertőtlenítő használata és a távolságtartás. Az MKPK március 5-i határozata szerint a vasárnapi szentmisén való részvétel kötelezettsége alóli felmentés további intézkedésig érvényben marad.

Minden nap közvetítünk szentmisét, hétköznap reggel 6:30-tól, vasárnap pedig 10:30-tól kezdődően. A szentmisék youtube csatornánkon valós időben és felvételről is elérhetőek. Ha valós időben veszünk részt a szentmisén, akkor lelkiáldozást végezhetünk.
Lelkiáldozás imája

Amennyiben szentgyónásra semmilyen módon nincs lehetőség, még általános feloldozásra sem, abban az esetben a hívő azzal az elhatározással, hogy amint alkalma lesz rá, meg is gyónja bűneit, indítsa fel magában a tökéletes bánatot, ezzel vagy ehhez hasonló imával:
Bűnbánati ima

Minden nap imádkozzunk egy tized rózsafüzértaki értünk a keresztet hordozta” titokkal a koronavírus áldozataiért, a betegekért és a járvány megszűnéséért.

Arra kérünk minden kedves újlaki hívőt, hogy – lehetősége szerint – személyi jövedelemadója első 1%-át az Újlaki Sarlós Boldogasszony Alapítvány (adószáma: 18083440-1-41) javára, míg második 1%-át a Magyar Katolikus Egyház (0011) javára ajánlja fel!