Isten hozta a Sarlós Boldogasszony Plébánia honlapján!

A felekezetközi Őrtüzek Imádság Háza 12 hetes imádságot hirdet a magyar nemzetért, Magyarország megtéréséért január 9. és április 3. között. Nagy szüksége van hazánknak erre, amikor a választások, a politika és a koronavírus-járvány, az oltások kapcsán családokon belül, barátok között is árkok keletkeznek. Bővebb információt itt olvashatunk.

Tekintettel a kedvezőtlen járványügyi helyzetre, egyházmegyénkben, így templomunkban is kérjük a maszk viselését, és a fertőtlenítőszerek használatát. Áldozni csak kézbe lehetséges. A Főpásztor november 7-én érvénybe lépő rendelkezéseinek teljes szövege itt olvasható.

Minden nap közvetítünk szentmisét, hétköznap reggel 6:30-tól, vasárnap pedig 10:30-tól kezdődően. A szentmisék youtube csatornánkon valós időben és felvételről is elérhetőek. Ha valós időben veszünk részt a szentmisén, akkor lelkiáldozást végezhetünk.
Lelkiáldozás imája

Minden este 8 órakor a koronavírus áldozataiért, a betegekért és a járvány megszűnéséért elmondunk egy tized rózsafüzért.

Rózsafüzér: februárban minden kedden 17.30-kor.

Nyugdíjasklub: február 1-jén és 15-én 10 órakor a Szent Margit teremben.

Dúdoló: Zenés foglalkozások négy év alatti gyermekeknek és kísérőjüknek minden csütörtökön 10 órakor a Szent Margit teremben.

Aki az önkéntes egyházi hozzájárulását banki átutalással szeretné rendezni, megteheti ezt plébániánknak az OTP Banknál vezetett Budapest-Újlak SB Plébánia,  OTP 11702036-20546803   számú számlájára történő befizetéssel. Kérjük, adja meg a közleményben a lakcímét.