Isten hozta a Sarlós Boldogasszony Plébánia honlapján!

Birminghami Magyar Tanoda és Kulturàlis Központ - Advent első vasárnapja -  Békés vasárnapot mindenkinek! Időpontja évről évre változik, Szent András  napjához (november 30.) legközelebb eső vasárnapon ünnepeljük. Színe a  lila: a templomi

November 28: Advent 1. vasárnapja, az új egyházi év kezdete.

A szent kenet közös templomi felvételére lesz lehetőség december 5-én, Advent 2. vasárnapján a ½ 11-kor kezdődő szentmisén. Jelentkezni vasárnap az Információs irodában, hétköznaponként pedig a Plébániai irodában lehet.

Tekintettel a járványügyi helyzet romlására, egyházmegyénkben, így templomunkban is ismét kérjük a maszk viselését, és a fertőtlenítőszerek használatát. Áldozni csak kézbe lehetséges. A Főpásztor november 7-én érvénybe lépő rendelkezéseinek teljes szövege itt olvasható.

Minden nap közvetítünk szentmisét, hétköznap reggel 6:30-tól, vasárnap pedig 10:30-tól kezdődően. A szentmisék youtube csatornánkon valós időben és felvételről is elérhetőek. Ha valós időben veszünk részt a szentmisén, akkor lelkiáldozást végezhetünk.
Lelkiáldozás imája

Minden este 8 órakor a koronavírus áldozataiért, a betegekért és a járvány megszűnéséért elmondunk egy tized rózsafüzért.

Rózsafüzér: decemberben minden kedden 17.30-kor.

Nyugdíjasklub: december 7-én 10 órakor a Szent Margit teremben.

Dúdoló: Zenés gyermekfoglalkozások a négy év alatti gyermekeknek és kísérőjüknek minden csütörtökön 10 órakor a Szent Margit teremben.

Aki az önkéntes egyházi hozzájárulását banki átutalással szeretné rendezni, megteheti ezt plébániánknak az OTP Banknál vezetett Budapest-Újlak SB Plébánia,  OTP 11702036-20546803   számú számlájára történő befizetéssel. Kérjük, adja meg a közleményben a lakcímét.