Isten hozta a Sarlós Boldogasszony Plébánia honlapján!

Szent Benedek fa rózsafüzér

 

Október a Szűzanya hónapja. E hónapban hétköznaponként együtt imádkozzuk a rózsafüzért 17.30-tól a templomban.

 

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia június 25-én közleményt adott ki, mely szerint tekintettel a járványügyi helyzet javulására és a beoltottak magas számára 2021. július 4-től kezdődően nem kötelező zárt térben sem a maszk viselése, de továbbra is felelősen és körültekintően kell eljárni, figyelembe véve az aktuális járványügyi előírásokat, különös tekintettel a fertőtlenítőszerek használatára. Áldoztatáskor a kézfertőtlenítést továbbra is ajánljuk. A közlemény teljes szövege itt olvasható.

Minden nap közvetítünk szentmisét, hétköznap reggel 6:30-tól, vasárnap pedig 10:30-tól kezdődően. A szentmisék youtube csatornánkon valós időben és felvételről is elérhetőek. Ha valós időben veszünk részt a szentmisén, akkor lelkiáldozást végezhetünk.
Lelkiáldozás imája

Minden este 8 órakor a koronavírus áldozataiért, a betegekért és a járvány megszűnéséért elmondunk egy tized rózsafüzért.

Nyugdíjas klub: foglalkozások októberben 12-én és 26-án 10 órakor lesznek a Szent Margit teremben.

Dúdoló: Zenés gyermekfoglalkozások a négy év alatti gyermekeknek és kísérőjüknek minden csütörtökön 10 órakor a Szent Margit teremben.

Aki az önkéntes egyházi hozzájárulását banki átutalással szeretné rendezni, megteheti ezt plébániánknak az OTP Banknál vezetett Budapest-Újlak SB Plébánia,  OTP 11702036-20546803   számú számlájára történő befizetéssel. Kérjük, adja meg a közleményben a lakcímét.