Isten hozta a Sarlós Boldogasszony Plébánia honlapján!

 

Szeptember 22-én, szerdán egésznapos egyházmegyei szentségimádás lesz templomunkban 7 órától 18 óráig. Krisztus mindannyiunkat vár az Oltáriszentségben! Az Eucharisztikus Kongresszusból sarjadó új kezdet örömével közösen vegyünk részt a szentségimádásban!

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia június 25-én közleményt adott ki, mely szerint tekintettel a járványügyi helyzet javulására és a beoltottak magas számára 2021. július 4-től kezdődően nem kötelező zárt térben sem a maszk viselése, de továbbra is felelősen és körültekintően kell eljárni, figyelembe véve az aktuális járványügyi előírásokat, különös tekintettel a fertőtlenítőszerek használatára. Áldoztatáskor a kézfertőtlenítést továbbra is ajánljuk. A közlemény teljes szövege itt olvasható.

Minden nap közvetítünk szentmisét, hétköznap reggel 6:30-tól, vasárnap pedig 10:30-tól kezdődően. A szentmisék youtube csatornánkon valós időben és felvételről is elérhetőek. Ha valós időben veszünk részt a szentmisén, akkor lelkiáldozást végezhetünk.
Lelkiáldozás imája

Minden este 8 órakor a koronavírus áldozataiért, a betegekért és a járvány megszűnéséért elmondunk egy tized rózsafüzért.

A Nyugdíjas klub legközelebbi összejövetele szeptember 21-én kedden lesz, találkozás 10 órakor a közösségi házban, program: a Trianoni emlékmű megtekintése, utána látogatás a Csokoládé múzeumban.

Szeptembertől a plébániai iroda nyitvatartása:  hétfőn és pénteken 10:00-től 12:00 óráig, kedden, szerdán és csütörtökön 16:00-tól 18:00 óráig.

Aki az önkéntes egyházi hozzájárulását banki átutalással szeretné rendezni, megteheti ezt plébániánknak az OTP Banknál vezetett Budapest-Újlak SB Plébánia,  OTP 11702036-20546803   számú számlájára történő befizetéssel. Kérjük, adja meg a közleményben a lakcímét.