Hírlevél-2021-05-24

2021-05-24-hétfő

 

1. Mai naptól kezdődően terveink szerint a napi evangéliumot és alkalmanként Ferenc atya elmélkedéseit honlapunkon olvashatjuk. Hétfőnként pedig egy hírlevelet fogunk küldeni, amelyben plébániánkat érintő legfontosabb hírekről, eseményekről értesülhetünk.

2. Ma este 7-kor Bibliaóra személyes jelenléttel a Szent István teremben, és zoom kapcsolódással is.

3. A szentmisék szüneteltetése miatt elmaradt a nagyböjt 5. vasárnapján esedékes, Szentföld javára tartandó gyűjtés. Ennek pótlása május 30-án, Szentháromság vasárnapján lesz.

4. Május Szűz Mária tiszteletére rendelt hónap. Hétköznaponként együtt imádkozzuk a lorettói litániát az esti szentmise előtt 17.40-től.

5. Idén ősszel Eucharisztikus Kongresszus! Felhívjuk a kedves testvérek figyelmét, hogy a kongresszuson való részvételhez regisztrálni kell a NEK honlapján (iec2020.hu). Ezt azoknak is újra meg kell tenniük akik már korábban regisztráltak. Május 31-ig kedvezményesen váltható belépő a Hungexpón lévő programokra, amely tartalmaz egy meleg ebédet is.
A kongresszusra plébániánk csoportját már regisztráltuk. A csatlakozáshoz először egyéni regisztrációt kell létrehozni a 
https://www.iec2020.hu/hu/regisztracio oldalon. Ezután a „Csoport” menüpont „Új csoport hozzáadása” gomb alatt kell megadni csoportazonosítónkat, ami a következő: IEC-268S. Ha valakinek nem sikerülne a csatlakozás, vagy elakad a folyamatban, jelezze a nek2020@ujlakitemplom.hu e-mail címen és szívesen segítünk!
A nyitó és záró szentmisén, valamint a szombati körmeneten – és ha leszünk elegen – egy hétköznap esti koncerten is közösen, mint plébániai csoport tervezünk részt venni. Ennek részleteit később ismertetjük! A kongresszus programjáról bővebben 
itt olvashatunk.

 

6. A NEK titkársága ismét közös imára hívja a világot Úrnapja ünnepének előestéjén. Ennek keretében Szentségimádás lesz templomunkban június 5-én 17 órától az egészségügyi dolgozók részvételével, melyről bővebben itt olvashatunk.

7. Nyári Újlaki Fesztivál: június 12-én este 7 órakor várjuk a kedves Újlaki Híveket és Érdeklődőket a Plébániára, ahol élő jazz zene mellett lesz lehetőség baráti beszélgetésre, feltöltődésre. A programról részletesen itt olvashatunk.

 

 

 

 

Ha más is szeretne levelet kapni, küldjön e-mailt ide: jelentkezes@ujlakitemplom.hu
Plébániánk: Honlapja,  Youtube csatornája,  Facebook oldala,  Zoom kapcsolódása
Újlaki hangok: legfrissebb száma
Bankszámlánk:  Budapest-Újlak SB Plébánia,  OTP 11702036-20546803