Hírlevél-2021-06-14

 

 

 

 

 

2021-06-14-hétfő

1. Idén ősszel Eucharisztikus Kongresszus! Felhívjuk a kedves testvérek figyelmét, hogy a kongresszuson való részvételhez regisztrálni kell a NEK honlapján (iec2020.hu). Ezt azoknak is újra meg kell tenniük, akik már korábban regisztráltak. A kongresszus programjáról és a regisztrálás menetéről bővebben itt olvashatunk.

2.Tegnap a templomszentelés évfordulóját ünnepeltük, az ünnepi fél 11-es szentmisén került sor az Újlakért emlékérem átadására, mely kitüntetést idén két doktornő, Dr. Tasnádi Gyöngyi és Dr. Bognár Bernadette kapta, gratulálunk nekik!

3. Képviselőtestületi ülést tartunk június 15-én az esti szentmise után kb. ½ 7-kor személyes jelenléttel a Tanácsteremben.

4. Plébániánk Napközis Tábora idén is megnyitja kapuit, betartva az aktuális egészégügyi előírásokat. Sok szeretettel várunk minden 4 évnél idősebb gyermeket június 16-tól július 2-ig minden hétköznap 8-16 óráig. Bővebb információkat itt olvashatunk.

5. Június 20-án, vasárnap a fél 11-es szentmisén Bíboros úr megbízásából Ferenc atya szolgáltatja ki a bérmálás szentségét. A bérmálkozók nagy része a Plébániánkon megtelepedett cserkészek vezetőiből áll, ezért a szentmisén csapatzászló szentelés is lesz.

6. Szeretettel várunk idén is minden újlaki családot az Újlaki családos táborba! Célunk, hogy a szülők és gyerekek még jobban megismerjék egymást, közösséggé váljanak. Időpont: július 9-12-ig (péntektől hétfőig), helyszín a tavalyi Iglauer Park. Jelentkezni: Udvaryné Kovács Bettinél (ukovacsbetti@gmail.com).

7. Az Újlaki Hangokban már olvashattunk a plébániai közösségi ház tetőfelújításának szükségességéről. A munkálatok július 5-én kezdődnek, részleteket itt olvashatunk. E célra adományainkat plébániánk OTP Banknál vezetett (Budapest-Újlak SB Plébánia, OTP 11702036-20546803 számú) számlájára történő utalással juttathatjuk el, de személyesen is be lehet fizetni vasárnaponként az Információs irodában, hétköznap pedig a Plébánia irodájában. Kérjük az átutalás közleményébe megjegyzésként odaírni, hogy: CSERÉP.

 

 

 

Ha más is szeretne levelet kapni, küldjön e-mailt ide: jelentkezes@ujlakitemplom.hu
Plébániánk: Honlapja,  Youtube csatornája,  Facebook oldala,  Zoom kapcsolódása
Újlaki hangok: legfrissebb száma
Bankszámlánk:  Budapest-Újlak SB Plébánia,  OTP 11702036-20546803