Hírlevél-2021-08-26

 

2021-08-26-csütörtök

  1. A szeptember 5-én kezdődő Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve augusztus 29-én, vasárnap 16 órai kezdettel lelki előkészületet tartunk templomunkban. Az első órában tanúságtételek és beszélgetések lesznek az Eucharisztia közösségeket összetartó hatásáról, a második órában pedig szentségimádást végzünk. Az összejövetel a vasárnap esti ünnepélyes szentmisével zárul. Mindenkit szeretettel várunk!

2. Már csak pár nap van hátra az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus kezdetéig! Kérjük, hogy aki tudja, ellenőrizze a látogatni kívánt eseményre való regisztrációját a https://www.iec2020.hu/hu/regisztracio oldalon augusztus 27. éjfélig. Ha ezt egyedül nem tudja megtenni, természetesen segítünk! Ebben az esetben kérjük, írjon a nek2020@ujlakitemplom.hu címre, vagy keresse Munkácsi Pétert a 0620-7777-268-as telefonszámon. Csoportunkhoz továbbra is lehet csatlakozni! Az ehhez szükséges csoport-azonosító: IEC-268S.

Kérjük, hogy olvassák el a részvételről szóló cikket a NEK honlapján:
https://www.iec2020.hu/hu/hirek-sajto/gyakorlati-informaciok-nek-en-valo-reszvetelhez
A nyitó misére, a szombati gyertyás körmenetre és a zárómisére együtt is tudunk menni, az ajánlott módon, tömegközlekedéssel. Indulási időpontok Újlakról:

Nyitó mise (Hősök tere)

Szeptember 5. vasárnap 13 óra 15 perc

Szentmise, gyertyás körmenet (Kossuth tér)

Szeptember 11. szombat 14 óra 30 perc

Ünnepi zárómise Ferenc pápával (Hősök tere)

Szeptember 12. vasárnap 8 óra 45 perc

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy szentmiséken ülőhelyet nem tudnak biztosítani. Legjobb, ha egy könnyű összecsukható (zarándok) széket viszünk magunkkal. Jó, ha velünk van egy kevés innivaló is, műanyag edényben (üveget nem vihetünk be a területre), sőt a program hosszúsága miatt, akinek szükséges, hozzon magával egy kevés ételt is, legcélszerűbben mindezt egy minél kisebb hátizsákban.

 

3. A kongresszus részletes programja itt olvasható.

 

4. Képviselőtestületi ülés lesz az előzetesen betervezett időpontban, augusztus 31-én kedden, 18:30-tól.

 

 

Ha más is szeretne levelet kapni, küldjön e-mailt ide: jelentkezes@ujlakitemplom.hu
Plébániánk: Honlapja,  Youtube csatornája,  Facebook oldala,  Zoom kapcsolódása
Újlaki hangok: legfrissebb száma
Bankszámlánk:  Budapest-Újlak SB Plébánia,  OTP 11702036-20546803