Hírlevél-2021-09-19-vasárnap

2021-09-19

1. A mai szentmisét technikai okokból nem tudtuk közvetíteni. A hiba elhárítása hosszabb időt vesz igénybe, így holnap még biztosan nem lesz miseközvetítés.

2. Nyugdíjas klub legközelebbi összejövetele szeptember 21-én kedden lesz, találkozás 10 órakor a közösségi házban, program: a Trianoni emlékmű megtekintése, utána látogatás a Csokoládé múzeumban.

3. Szeptember 22-én, szerdán egésznapos egyházmegyei szentségimádás lesz templomunkban 7 órától 17 óráig. Krisztus mindannyiunkat vár az Oltáriszentségben!

Az Eucharisztikus Kongresszusból sarjadó új kezdet örömével közösen vegyünk részt a szentségimádásban!

4. Dúdoló zenés gyermekfoglalkozások ismét lesznek csütörtökönként a Szent Margit teremben 10 órától. Szeretettel várjuk a négy évnél fiatalabb gyermekeket kísérőjükkel együtt!

5. Szeptember 26-án, vasárnap 9 órakor lesz templomunkban a Veni Sancte szentmise.

6. Hétfőnként 17.00-től 17.45-ig ismét lesz ministránsoktatás, első alkalom szeptember 27.

7. Október hónapban szeretnénk elindítani az elsőáldozásra felkészítő hittanokat. Kérjük azoknak a szüleit, akiknek gyermeke szeretne jövőre elsőáldozó lenni, jelentkezzen az ujlakikaplan@gmail.com e-mail címen. Azoknak a jelentkezését is várjuk, akik már az előző tanévben résztvettek a felkészítésen, de még nem lettek elsőáldozók.

8. Erdő Péter bíboros úr a Főszékesegyházi Káptalan megújítása során Ferenc atyát mesterkanonoknak nevezte ki a Prohászka stallumba. Beiktatása október 16-án délelőtt ünnepélyes mise keretében lesz Esztergomban. Felmérési céllal várjuk azok jelentkezését, akik plébániai zarándoklat keretében eljönnének Esztergomba, ahol együtt felkeresnénk Mindszenty József bíboros úr sírját, látogatást tennénk a Kincstárban, ebédelnénk a Szent Adalbert Házban, sétálnánk a Bazilika környékén és természetesen részt vennénk Ferenc atya beiktatásának ünnepi miséjén. Az előzetes jelentkezéseket a zarandoklat@ujlakitemplom.hu e-mail címen várjuk.

Ha más is szeretne levelet kapni, küldjön e-mailt ide: jelentkezes@ujlakitemplom.hu
Plébániánk: Honlapja,  Youtube csatornája,  Facebook oldala,  Zoom kapcsolódása
Újlaki hangok: legfrissebb száma
Bankszámlánk:  Budapest-Újlak SB Plébánia,  OTP 11702036-20546803