Hírlevél-2022-01-10-hétfő

 

 

2022-01-10

1.   Szent Margit halálának évfordulójához kötődő emlékmisét idén január 16-án, vasárnap 11 órai kezdettel celebrálja Erdő Péter bíboros úr a margitszigeti romoknál. A szentmisét a Bonum tv-n, ill. annak web oldalán (https://katolikus.tv/elo-adas/) is lehet követni majd.
Ezen a napon templomunkban a Szent Margit misével egy időpontban levő ½ 11-es mise elmarad. Minden hívőnket szeretettel várjuk a szabadtéri misére!

 

2.   A felekezetközi Őrtüzek Imádság Háza 12 hetes imádságot hirdet a magyar nemzetért, Magyarország megtéréséért január 9. és április 3. között. Nagy szüksége van hazánknak erre, amikor a választások, a politika, a koronavírus-járvány és az oltások kapcsán családokon belül, barátok között is árkok keletkeznek. Bővebb információt itt olvashatunk.

 

3.   Az ökumenikus imahét idén január 16-tól 23-ig kerül megrendezésre. Templomunkban január 21-én, pénteken 17 órakor Vigh Bence metodista lelkész mond homíliát. Az ökumenikus imahét óbuda-újlaki programja itt olvasható.

 

4.   A Főegyházmegye a “72 tanítvány mozgalmat”, mint szervezetet ajánlja és ezzel együtt az alábbi web oldalt arra, hogy több mint száz, elsősorban katolikus segítő szervezetet, „jó gyakorlatot” mutasson be az emberi életút sokféle kihívásával kapcsolatban. Itt találhatunk valós, gyakorlati segítséget, legyen szó pl. gyermekvállalásról, gyereknevelésről, párkapcsolatról, függőségekről, időskorú/beteg hozzátartozó gondozásáról, pszichológiai, érzelmi elakadásokról vagy bármilyen személyes nehézségről.
https://bizdramagad.hu/

 

Ha más is szeretne levelet kapni, küldjön e-mailt ide: jelentkezes@ujlakitemplom.hu
Plébániánk: Honlapja,  Youtube csatornája,  Facebook oldala,  Zoom kapcsolódása
Újlaki hangok: legfrissebb száma
Bankszámlánk:  Budapest-Újlak SB Plébánia,  OTP 11702036-20546803