Hírlevél-2022-10-05-szerda

 

2022-10-05

1.  Holnap október 6: nemzeti gyásznap. Ezen a napon az 1848-49-es szabadságharc leverése után 173 éve Aradon kivégzett tizenhárom magyar honvédtisztre és az ugyanezen napon Pesten kivégzett miniszterelnökre, Batthyány Lajosra emlékezünk.

2.  Október 8-án, Magyarok Nagyasszonya ünnepén gyertyás körmenetet vezet a budai Várnegyedben Erdő Péter bíboros a békéért. A rózsafüzér-körmenet 18. 30-kor indul a budavári Nagyboldogasszony templom elöl és oda tér vissza. Az újlakiak 17.30-kor találkoznak templomunk előtt, gyertyát vagy mécsest hozzunk magunkkal! Bővebb információ: itt.

3.  A Mária Rádió fenntartási nehézségekkel küzd, ezért októberben adománygyűjtő adásnapokat szerveznek, amikor telefonhívással tudjuk segíteni működésüket, ill. lehetőség van támogatni a Szűzanya rádióját banki utalással, postai csekken, vagy személyesen is! Bővebb információ: itt.

4.  Budai Irgalmasrendi Kórház önkéntes közösségének szolgálatába várja azon testvérek jelentkezését, akik szívesen belekapcsolódnának munkájukba. Bővebb információ: itt.

5.  Szívesen ajánljuk a kedves testvérek figyelmébe az Óbudán felépült, és a közönség számára is megnyitott Don Bosco Közösségi Házat. Az épület adottságai számtalan lehetőséget kínálnak a közösségi együttlétre, családi összejövetelekre és céges rendezvényekre is. A szobákról, termekről és a szolgáltatásokról itt lehet tájékozódni.

 

Ha más is szeretne levelet kapni, küldjön e-mailt ide: jelentkezes@ujlakitemplom.hu
Plébániánk: Honlapja,  Youtube csatornája,  Facebook oldala
Újlaki hangok: legfrissebb száma
Bankszámlánk:  Budapest-Újlaki Sarlós Boldogasszony Plébánia,  OTP 11702036-20546803