Hírlevél-2022-11-25-péntek

2022-11-25

1.  November 26-án, advent első vasárnapja előtti szombaton délután 3 órakor adventi koszorúkötés lesz a Szent Erzsébet teremben. Hozzávalókat a helyszínen is lehet vásárolni.

2.  November 26-án, szombaton, advent első vasárnapjának előestéjén templomunkba látogat a 120 éves, Magyar Örökség Díjas Kodály Zoltán Férfikar. Közreműködnek az esti, 6 órakor kezdődő szentmisén és utána egy rövid koncertet adnak „Magyar Advent – Békességóhajtás” címmel. Vezényel: Tóth Miklós Zsolt karnagy. Mindenkit szeretettel várunk!

3.  Az adventi felkészülésünket segítő lelki délután december 3-án du. 3 órakor kezdődik. Az elmélkedést Laurinyecz Mihály, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem professzora tartja.

4.  Előre jelezzük, hogy advent 3. vasárnapján, december 11-én a ½ 11-es szentmisén lehetőség lesz a szent kenet felvételére. Jelentkezni már most vasárnap az információs irodában, hétköznaponként a plébániai irodában lehet.

5.  Előre jelezzük, hogy Szent Család ünnepén, december 30-án a jubiláns családokat ünnepeljük az esti 6 órás misén és utána a Szent István teremben. Várjuk az öttel osztható házassági évfordulójukat ünneplő házaspárok jelentkezését vasárnaponként az információs irodában, vagy e-mailben a jelentkezes@ujlakitemplom.hu címen.

6.  A templomban elvirágzott orchideák teleltetéséhez segítséget kérünk! Kérjük, hogy aki haza tud vinni egy-két cserép virágot és kivirágoztatva húsvétra visszahozná a templomba, a vasárnapi szentmisék után az információs irodában vegye át a növényeket. Köszönjük!

 

Ha más is szeretne levelet kapni, küldjön e-mailt ide: jelentkezes@ujlakitemplom.hu
Plébániánk: Honlapja,  Youtube csatornája,  Facebook oldala
Újlaki hangok: legfrissebb száma
Bankszámlánk:  Budapest-Újlaki Sarlós Boldogasszony Plébánia,  OTP 11702036-20546803