Hírlevél-2023-11-27-hétfő

2023-11-27

1.    Ma 17.30-kor együtt imádkozzuk a Szent Margit vesperást a templomban.

2.    Szeretettel várunk minden iskolás korú szerepelni vágyó gyermeket az idei pásztorjáték előadás szereplői közé. A próbák többnyire vasárnap a 9-es misék után lesznek, előadás december 24-én délután 3 órakor. Jelentkezni lehet: Lasetzky Krisztinánál a las.kriszta8@gmail.com email címen.

3.    December 3-án lesz advent első vasárnapja, az új egyházi év kezdete. December 2-án, szombaton du. 3 órára közös adventi koszorú kötésre hívjuk a testvéreket a közösségi házba. Az alapanyagokat a helyszínen meg tudjuk vásárolni.

4.    Szállást keres a Szent család: plébániánkon idén adventben újra elindul szállást keresni a Szent Család. Az imalánc a karácsony előtti napokon/estéken indul. Egy-egy vállalkozó család az egyik este fogadja, a következő este továbbadja a Szent Család képét. Jelentkezni – a lakcím megadásával – vasárnap az információs irodában lehet, vagy a jelentkezes@ujlakitemplom.hu címen. A szervezés elősegítésére kérjük, hogy aki szándékozik bekapcsolódni az imaláncba, mihamarabb jelentkezzék!

5.    Advent 3. vasárnapján, december 16-án lehetőség lesz a szent kenet közös, templomi felvételére, amihez előzetes jelentkezés szükséges. Jelentkezni vasárnap az információs irodában, hétköznap a plébániai irodában vagy a sekrestyében lehet.

6.    December 30-án, szombaton, Szent Család ünnepének előestéjén lesz a jubiláns családok ünneplése az este 6 órai szentmisén és azt követően a Szent István teremben. Várjuk az öttel osztható sorszámú házassági évfordulójukat ünneplő házaspárok jelentkezését vasárnaponként az információs irodában, vagy a jelentkezes@ujlakitemplom.hu e-mail címen.Ha más is szeretne levelet kapni, küldjön e-mailt ide: jelentkezes@ujlakitemplom.hu
Plébániánk: Honlapja,  Youtube csatornája,  Facebook oldala
Újlaki hangok: legfrissebb száma
Bankszámlánk:  Budapest-Újlaki Sarlós Boldogasszony Plébánia,  OTP 11702036-20546803