Hírlevél-2024-01-26-péntek

2024-01-26

1.    Imádkozzunk József testvérünkért, hogy szívműtétje után minél hamarabb felépüljön!

2.    Az idei ökumenikus imahét mai programja templomunkban: 17 órakor közös ima az esperesi kerület lelkészeivel és híveivel, melyet 18 órakor szentmise követ. Utána agapé és beszélgetés a Szent István teremben.

3.    A Mária Rádió kerekasztal beszélgetésre hívja hallgatóit, melyre január 31-én szerdán 18 és 20 óra között kerül sor a MOM Kulturális Központban (Budapest XII. ker. Csörsz u. 18.). A belépés ingyenes. Minden érdeklődőt szeretettel hívnak és várnak.

4.    Február 2., péntek: Gyertyaszentelő Boldogasszony, Urunk templomi bemutatásának ünnepe. Az esti 6 órás szentmisén gyertyás körmenetet tartunk.

5.    Február 3., szombat: Szent Balázs püspök és vértanú emléknapja. Ezen a napon és az ezt követő vasárnap a szentmisék végén „Balázs-áldást” kaphatunk.

6.    Február 4-én, vasárnap délután 4-kor a Lőrincz házaspár, Ádám és Sári vetítettképes élménybeszámolót tart Szent Ilona szigetéről, ahol egy évet töltöttek. Előadásukra szeretettel és szentilonai finomsággal várják és hívják az újlaki híveket a plébániára.

7.    Előre jelezzük, hogy a képviselőtestület február 13-án, kedden 19 órától ülésezik a tanácsteremben.


Ha más is szeretne levelet kapni, küldjön e-mailt ide: jelentkezes@ujlakitemplom.hu
Plébániánk: Honlapja,  Youtube csatornája,  Facebook oldala
Újlaki hangok: legfrissebb száma
Bankszámlánk:  Budapest-Újlaki Sarlós Boldogasszony Plébánia,  OTP 11702036-20546803