Isten hozta a Budapest-Újlaki Sarlós Boldogasszony Plébánia honlapján!

Nagyböjt pénteki napjain keresztutat járunk este ½ 6-kor a templomban. Várjuk a közösségek jelentkezését az imádság vezetésére vasárnaponként az információs irodában.

Nagyböjti készületünket segítheti a Székesfehérvári Egyházmegye által kiadott nagyböjti lelki út.

Teljes búcsút nyerhet az a hívő, aki nagyböjt pénteki napjain, szentáldozás után, feszület előtt, áhítattal elimádkozza az Íme, jóságos Jézusom imát.

Minden nap közvetítünk szentmisét – idős, beteg testvéreink számára, akik nem tudnak eljönni a templomba – hétköznap reggel 6:30-tól, vasárnap pedig 10:30-tól kezdődően. A szentmisék youtube csatornánkon valós időben és felvételről is elérhetőek. Ha valós időben veszünk részt a szentmisén, akkor lelkiáldozást végezhetünk. Lelkiáldozás imája
Minden este elmondunk egy tized rózsafüzért az igazságosságon alapuló békéért.

Miserend: hétköznap: 6:30 és 18:00 órakor, vasárnap: 9:00, 10:30 és 18:00 órakor.

Rózsafüzér: februárban keddi napokon 17.30-kor.

Nyugdíjasklub: február 6-án és 20-án 10 órakor a Szent Margit teremben.

Dúdoló: zenés foglalkozás 4 éven aluli gyerekeknek és kísérőjüknek minden pénteken 10 órakor a Szent Margit teremben.

Mamaima: a közös ima erejét kereső és erre vágyó anyukáknak (kisgyermekükkel is) hétfőnként 10 órától a Szent Margit teremben.

Plébániai iroda nyitvatartása:  hétfőn és pénteken: 10-től 12 óráig, kedden, szerdán és csütörtökön: 16-tól 18 óráig..

Plébániánk levelezőlistájára történő fel, vagy onnan való leiratkozáshoz kérjük, küldje el e-mail címét a jelentkezes@ujlakitemplom.hu címre.

Aki egyházközségi hozzájárulását vagy adomány befizetését banki átutalással szeretné rendezni, megteheti ezt plébániánknak az OTP Banknál vezetett Budapest-Újlaki Sarlós Boldogasszony Plébánia (rövid név: Újlaki Plébánia),  OTP 11702036-20546803 számú számlájára történő befizetéssel. A közlemény rovatban kérjük a lakcím feltüntetését is.