Isten hozta a Budapest-Újlaki Sarlós Boldogasszony Plébánia honlapján!


Augusztus 20., Szent István k
irály napja nemzeti ünnepünk, szentmisén részt venni azonban nem kötelező. Templomunkban 9 órai kezdettel lesz szentmise. Szeretettel ajánljuk híveinknek a Bazilikában 17 órakor kezdődő ünnepi szentmisét a Szent Jobb körmenettel.

Minden nap közvetítünk szentmisét – idős, beteg testvéreink számára, akik nem tudnak eljönni a templomba – hétköznap reggel 6:30-tól, vasárnap pedig 10:30-tól kezdődően. A szentmisék youtube csatornánkon valós időben és felvételről is elérhetőek. Ha valós időben veszünk részt a szentmisén, akkor lelkiáldozást végezhetünk. Lelkiáldozás imája
Minden este elmondunk egy tized rózsafüzért az igazságosságon alapuló békéért.

Miserend: hétköznap: 6:30 és 18:00 órakor, vasárnap: 9:00, 10:30 és 18:00 órakor

Rózsafüzér: augusztus hónapban minden kedden 17.30-kor.

Nyugdíjasklub: nyári szünet

Plébániai iroda nyári nyitvatartása: július és augusztus hónapban hétfőn és kedden zárva, szerdán és csütörtökön 16-tól 18 óráig, pénteken 10-től 12 óráig lesz nyitva.

Plébániánk levelezőlistájára történő fel, vagy onnan való leiratkozáshoz kérjük, küldje el e-mail címét a jelentkezes@ujlakitemplom.hu címre.

Aki az önkéntes egyházi hozzájárulását banki átutalással szeretné rendezni, megteheti ezt plébániánknak az OTP Banknál vezetett Budapest-Újlaki Sarlós Boldogasszony Plébánia (rövid név: Újlaki Plébánia),  OTP 11702036-20546803   számú számlájára történő befizetéssel. Kérjük, adja meg a közleményben a lakcímét.