Isten hozta a Budapest-Újlaki Sarlós Boldogasszony Plébánia honlapján!

 

Június 11-én ünnepeljük Úrnapját. A körmenet a 9-es szentmiséhez kapcsolódva indul a Szépvölgyi út – Ürömi út – Zsigmond tér – Bécsi út útvonalon. A virágszirmokat csütörtöktől kezdve gyűjtjük. A körmenet közben a virágszirom szóráshoz gyerekek részvételét várjuk, különösen az elsőáldozókét!


Ez a nap egyben templomunk felszentelésének ünnepe is. A körmenet miatt kivételesen ½ 11 helyett ½ 12-kor kezdődik a követkető mise, amit latin nyelven mutat be Ferenc atya, és ekkor kerül sor az Újlakért emlékérem átadására is.

Minden nap közvetítünk szentmisét – idős, beteg testvéreink számára, akik nem tudnak eljönni a templomba – hétköznap reggel 6:30-tól, vasárnap pedig 10:30-tól kezdődően. A szentmisék youtube csatornánkon valós időben és felvételről is elérhetőek. Ha valós időben veszünk részt a szentmisén, akkor lelkiáldozást végezhetünk. Lelkiáldozás imája
Minden este elmondunk egy tized rózsafüzért az igazságosságon alapuló békéért.

Miserend: hétköznap: 6:30 és 18:00 órakor, vasárnap: 9:00, 10:30 és 18:00 órakor.

Rózsafüzér: júniusban minden kedden 17.30-kor.

Nyugdíjasklub: június 13-án és 27-én 10 órakor a Szent Margit teremben.

Dúdoló: 4 éves gyermekeknek és kísérőjüknek minden csütörtökön 10 órakor a Szent Margit teremben.

Plébániai iroda nyitvatartása: hétfőn és pénteken 10-től 12 óráig, kedden, szerdán és csütörtökön 16-tól 18 óráig.

Plébániánk levelezőlistájára történő fel, vagy onnan való leiratkozáshoz kérjük, küldje el e-mail címét a jelentkezes@ujlakitemplom.hu címre.

Aki egyházközségi hozzájárulását vagy adomány befizetését banki átutalással szeretné rendezni, megteheti ezt plébániánknak az OTP Banknál vezetett Budapest-Újlaki Sarlós Boldogasszony Plébánia (rövid név: Újlaki Plébánia),  OTP 11702036-20546803 számú számlájára történő befizetéssel. A közlemény rovatban kérjük a lakcím feltüntetését is.