Isten hozta a Budapest-Újlaki Sarlós Boldogasszony Plébánia honlapján!

Gyertyás körmenet
Erdő Péter bíboros vezetésével

Október 8-án, Magyarok Nagyasszonya ünnepén 18.30-tól az Emmánuel Közösség, a Szeretetláng Mozgalom, a Szociális Testvérek Társasága, valamint több egyházi közösség gyertyás rózsafüzér-körmenetre hívja mindazokat, akik szívükben hordozzák hazánk, Európa és a világ békéjét és védelmét. A körmenet helyszíne a budai Várnegyed, kiindulási és visszaérkezési pontja a budavári Nagyboldogasszony-templom előtti Szentháromság tér lesz. Az újlakiak 17.30-kor találkoznak templomunk előtt, gyertyát hozzunk magunkkal! Bővebb információ: itt.

 

Október a Szűzanya hónapja. E hónapban minden hétköznap, hétfőtől péntekig együtt imádkozzuk a rózsafüzért a templomban 17.30-as kezdettel. Szombaton litánia, vasárnap zsolzsma lesz az esti szentmise előtt.

Minden nap közvetítünk szentmisét – idős, beteg testvéreink számára, akik nem tudnak eljönni a templomba – hétköznap reggel 6:30-tól, vasárnap pedig 10:30-tól kezdődően. A szentmisék youtube csatornánkon valós időben és felvételről is elérhetőek. Ha valós időben veszünk részt a szentmisén, akkor lelkiáldozást végezhetünk. Lelkiáldozás imája
Minden este elmondunk egy tized rózsafüzért az igazságosságon alapuló békéért.

Miserend: hétköznap: 6:30 és 18:00 órakor, vasárnap: 9:00, 10:30 és 18:00 órakor

Rózsafüzér: október hónapban minden hétköznap (hétfőtől péntekig) 17.30-kor.

Nyugdíjasklub: október 4-én és 18-án lesz foglalkozás a Szent Margit teremben.

Dúdoló: 4 éves gyermekeknek és kísérőjüknek szeptember 8-tól minden csütörtökön 10 órakor a Szent Margit teremben.

Plébániai iroda nyitvatartása: hétfőn és pénteken 10-től 12 óráig, kedden, szerdán és csütörtökön 16-tól 18 óráig  lesz nyitva.

Plébániánk levelezőlistájára történő fel, vagy onnan való leiratkozáshoz kérjük, küldje el e-mail címét a jelentkezes@ujlakitemplom.hu címre.

Aki az önkéntes egyházi hozzájárulását banki átutalással szeretné rendezni, megteheti ezt plébániánknak az OTP Banknál vezetett Budapest-Újlaki Sarlós Boldogasszony Plébánia (rövid név: Újlaki Plébánia),  OTP 11702036-20546803   számú számlájára történő befizetéssel. Kérjük, adja meg a közleményben a lakcímét.