Isten hozta a Budapest-Újlaki Sarlós Boldogasszony Plébánia honlapján!

Minden nap közvetítünk szentmisét – idős, beteg testvéreink számára, akik nem tudnak eljönni a templomba – hétköznap reggel 6:30-tól, vasárnap pedig 10:30-tól kezdődően. A szentmisék youtube csatornánkon valós időben és felvételről is elérhetőek. Ha valós időben veszünk részt a szentmisén, akkor lelkiáldozást végezhetünk. Lelkiáldozás imája
Minden este elmondunk egy tized rózsafüzért az igazságosságon alapuló békéért.

Miserend: hétköznap: 6:30 és 18:00 órakor, vasárnap: 9:00, 10:30 és 18:00 órakor.

Rózsafüzér: júniusban keddi napokon 17.30-kor.

Nyugdíjasklub: június 11-én 10 órakor a Szent Margit teremben.

Dúdoló: zenés foglalkozás 4 éven aluli gyerekeknek és kísérőjüknek minden pénteken 10 órakor a Szent Margit teremben. A nyári szünet előtti utolsó alkalom június 14-én lesz.

Mamaima: a közös ima erejét kereső és erre vágyó anyukáknak (kisgyermekükkel is) hétfőnként 10 órától a Szent Margit teremben. A nyári szünet előtti utolsó alkalom június 17-én lesz.

Plébániai iroda nyitvatartása:  hétfőn és pénteken: 10-től 12 óráig, kedden, szerdán és csütörtökön: 16-tól 18 óráig..

Plébániánk levelezőlistájára történő fel, vagy onnan való leiratkozáshoz kérjük, küldje el e-mail címét a jelentkezes@ujlakitemplom.hu címre.

Aki egyházközségi hozzájárulását vagy adomány befizetését banki átutalással szeretné rendezni, megteheti ezt plébániánknak az OTP Banknál vezetett Budapest-Újlaki Sarlós Boldogasszony Plébánia (rövid név: Újlaki Plébánia),  OTP 11702036-20546803 számú számlájára történő befizetéssel. A közlemény rovatban kérjük a lakcím feltüntetését is.