Mária Rádió márciusi hírlevél

Kedves Testvérünk!

Előző levelemben bíztattam arra, hogy járuljon hozzá egy cseppnyi segítséggel – adományával, vagy futár önkéntes munkájával – a Mária Rádió működéséhez, költségeinek fedezésére. Nagy örömmel láttam, hogy sokak szívét megérintette kérésem.

Ide kattintva tudja jelezni adományozási szándékát!

Az idei évben látjuk azt is, hogy Hallgatói Családunknak hála – január és február hónapban – jóval több adomány érkezett hozzánk, mint a tavalyi év ugyanezen időszakában. Ráadásul az is örvendetes hír, hogy egyre többen adományoznak számunkra banki átutalással. A 2023. év eleji – január és február hónap – adományok több mint 60%-a már banki átutalással érkezett hozzánk! Köszönjük!

Sajnos hasonló mértékben növekedtek a működési költségeink is. Csak, hogy néhányat említsek: rezsiköltségek, stúdió helyiségek és adó telephelyek bérleti költsége, a nyomdai költségek és a postai díjak. Éppen ezért kérjük ismét az Ön segítségét is. Kérem, ha teheti támogassa adományával is a Szűzanya rádióját.

Ide kattintva tudja jelezni adományozási szándékát!

 

Továbbra is várjuk futár önkéntesek jelentkezését is!  Kérjük, amennyiben vállalná, hogy havonta egyszer településén eljuttat néhány magazint Hallgatói Családunk tagjai számára keressen minket telefonon (06 30 791 4280), vagy emailben (terjesztes@mariaradio.hu).

Köszönöm előre is segítő szándékát! Kérem imáiban is gondoljon a Mária Rádióra!

 

 

Szeretettel:

Lukovits Milán atya
A Mária Rádió műsorigazgatója