Mariathon a magyarországi Mária Rádióért

Nagy öröm, hogy a járványhelyzet elmúltával egyre több régi és új önkéntes tér vissza, illetve kezdi meg szolgálatát a Szűzanya rádiójában. Több új kezdeményezés is megvalósult az idén és még több terv készül kibontakozni. A Mária Rádió családi gazdálkodása azonban negatív egyenleget mutat. Az idei évben 12 millió forint hiány keletkezett, illetve egy 10 millió forintos műszaki beruházás is szükségessé vált. Ezért ismét Mariathont azaz imádságos és anyagi támogatást gyűjtő adásnapokat szervezünk október 5-én, 13-án, 19-én és 20-án.

A szomszédunkban egyre súlyosbodó háború és az annak következtében kialakult energiaválság miatt egyre nagyobb a bizonytalanság világszerte. Égi édesanyánk gondoskodó, közbenjáró szeretetére ma talán nagyobb szükség van, mint eddig. Segítsünk, hogy ez a szeretet eljusson minél több helyre. Segítsünk, hogy a Szűzanya segíthessen!

Konkrétan mire gyűjtünk?

A Mária Rádió családi gazdálkodásának hiánya, mely jelenleg 12 millió forint, ezen felül a vezérlő berendezés hűtőrendszerének cseréjét is ki kell fizetnünk, amely 10 millió forint.

ÖSSZESEN: 22 millió forintot szeretnénk összegyűjteni októberben!

Adománygyűjtő napokon hívható adományvonalunk telefonszáma:
☎ 06 1 999 44 30

Az adománygyűjtés egész október hónapban tart, így az adománygyűjtő napokon kívül is lehetőség van támogatni a Szűzanya rádióját banki utalással, postai csekken, vagy személyesen! 


Adományokat az alábbi módokon lehet befizetni: A közlemény rovatba minden esetben beírandó: MARIATHON

♥ Banki utalással: Mária Rádió Közhasznú Egyesület, UniCredit Bank
10918001-00000069-12310000


♥ Postai csekken: csekk igényelhető a 061 373 07 01 telefonon

♥ Személyesen: Budapest (XIII. kerület), Gogol u. 28. (a Mária Rádió szerkesztősége)! 

Kérjük háttérimáikat az adománygyűjtés sikeréért! 

Köszönjük mindazoknak, akik hozzájárulnak imáikkal, vagy anyagi támogatásukkal a Szűzanya rádiójának működéséhez!


Imádsággal:
Lukovits Milán atya
A Mária Rádió műsorigazgatója