2021. júniusi események

Trianonra emlékezünk:
Június 4-én, pénteken a trianoni békediktátum évfordulója. Délután 4 órakor együtt imádkozunk a templomban a magyar nemzet egységéért és a keresztény hit védelméért, fél 5-kor pedig harangszóval emlékezünk a történelmünket meghatározó eseményre.

Szentségimádás:
A NEK titkársága ismét közös imára hívja a világot Úrnapja ünnepének előestéjén. Ennek keretében Szentségimádás lesz templomunkban június 5-én 17 órától az egészségügyi dolgozókért, az ő részvételükkel.
Úrnapja:
Június 6-án, vasárnap. A járványügyi helyzet lehetővé teszi ismét a körmenet megtartását, melyet hagyományosan a 9-es szentmiséhez kapcsolódóan tartunk a szokásos útvonalon (Szépvölgyi út, Ürömi út, Zsigmond tér, Bécsi út).
Társadalometika kör:
Június 11-én, pénteken 19 órai kezdettel, személyes jelenléttel a Szent István teremben
Nyári Újlaki Fesztivál: június 12-én este 7 órakor várjuk a kedves Újlaki Híveket és Érdeklődőket a Plébániára udvarára, ahol élő jazz zene mellett lesz lehetőség baráti beszélgetésre, feltöltődésre. A programról részletesen itt olvashatunk.
Templomszentelés évfordulója:
Június 13-án tartjuk templomunk felszentelésének ünnepét. Az ünnepi fél 11-es szentmisét latin nyelven mutatja be Ferenc atya. Ekkor kerül sor az Újlakért emlékérem átadására is a két kitüntetettnek.
Bibliaóra
Minden hétfőn este 7 órakor  a Szent István hittanteremben és online, zoom kapcsolódással.
Bérmálkozási előkészítő, bérmálkozás:
Június 1-jén, 8-án és 15-én este 7 órakor  a Szent István hittanteremben.
Június 20-án, vasárnap a fél 11-es szentmisén Bíboros úr megbízásából Ferenc atya szolgáltatja ki a bérmálás szentségét 12 testvérünknek.