Segítségnyújtás

“Bizony mondom nektek, amit e legkisebb testvéreim közül eggyel is tettetek, velem tettétek.” Mt.25,40 

Az adventi idő az imádság és a böjt mellett a jócselekedetek időszaka. Erre idén még több alkalmunk nyílik a világot sújtó pandémia miatt. Az alábbiakban  a Ciszterci Nővérek Kismarosi Monostor barátainak felhívását tesszük közzé:

Kedves Testvérek!

A pandémia jelenlegi hulláma ismét megélhetési nehézséget jelent a Kismarosi Ciszterci Monostor nővéreinek. A bevételek forrása teljesen lenullázódott, hiszen vendégeket nem tudnak fogadni, a mozgásszervi rendelőjüket be kellett zárni, és a feldolgozott termékeket sem tudják rendesen értékesíteni.

A monostori ízek vásárlásával tudnánk segíteni rajtuk, és színvonalas termékeik (lekvár, szörp vagy méz) megkóstolása igazi öröm lehet bárki számára. Ők az életük és munkájuk által szeretnék továbbadni a teremtésben megtapasztalt szépet, jót, igazat. A termékeken feltüntetett tartalom: igazi, aki megkóstolta azokat, jónak és ízletesnek találta, a címke egyszerűsége a szépet hirdeti. További információt itt található:
https://monostoriizek.hu/index.html

Hogyan lehet vásárolni? 

A kiválasztott termékeket, mennyiségüket Munkácsi Péternek szükséges elküldeni pmunkacsi@gmail.com címére.

Hogyan lehet fizetni?

Készpénzzel átvételkor.

Mikor érkeznek meg a rendelt termékek?

Kismarosról hetente hoznak be árut Budapestre. A pontos átvételről mindenkivel emailben/telefonon egyeztetünk. Előreláthatólag hét végén, misék előtt/után fogjuk tudni az átadást és fizetést lebonyolítani.

Hogyan tudok adományt utalni?

Anyagi támogatást a lenti számlaszámra lehet küldeni. A közleménybe írjátok bele, hogy “adomány a ciszterci nővéreknek”.
Baranyi Éva: 10700323-65147960-51100005
Hálás szívvel köszönjük előre is, hogy segítetek!
Ciszterci Nővérek Kismarosi Monostorának barátai