Hírlevél-2021-06-21

2021-06-21-hétfő

1.             Idén ősszel Eucharisztikus Kongresszus! Felhívjuk a kedves testvérek figyelmét, hogy a kongresszuson való részvételhez regisztrálni kell a NEK honlapján (iec2020.hu). Ezt azoknak is újra meg kell tenniük, akik már korábban regisztráltak. A kongresszus programjáról és a regisztrálás menetéről bővebben itt olvashatunk. A kongresszus himnusza, amely az 1938-as kongresszus himnusza új hangszerelésben, itt hallgatható meg.

2.             Templomunk búcsúünnepe Sarlós Boldogasszony napját követő vasárnap, július 4-én lesz. Az ünnepi szentmise ½ 11-kor kezdődik. A templomkerti programokat 10-től 15 óráig tervezzük. Bővebb információt itt olvashatunk.

3.             Plébániánk Napközis Tábora idén is megnyitotta kapuit, betartva az aktuális egészégügyi előírásokat. Sok szeretettel várunk minden 4 évnél idősebb gyermeket június 16-tól július 2-ig minden hétköznap 8-16 óráig. Bővebb információkat itt olvashatunk.

4.             Szeretettel várunk idén is minden újlaki családot az Újlaki családos táborba! Célunk, hogy a szülők és gyerekek még jobban megismerjék egymást, közösséggé váljanak. Időpont: július 9-12-ig (péntektől hétfőig), helyszín a tavalyi, a városlődi Iglauer Park. Jelentkezni: Udvaryné Kovács Bettinél (ukovacsbetti@gmail.com).

5.             Az Újlaki Hangokban már olvashattunk a plébániai közösségi ház tetőfelújításának szükségességéről. A munkálatok július 5-én kezdődnek, részleteket itt olvashatunk. E célra adományainkat plébániánk OTP Banknál vezetett (Budapest-Újlak SB Plébánia, OTP 11702036-20546803 számú) számlájára történő utalással juttathatjuk el, de személyesen is be lehet fizetni vasárnaponként az Információs irodában, hétköznap pedig a Plébánia irodájában. Kérjük az átutalás közleményébe megjegyzésként odaírni, hogy: CSERÉP.

Ha más is szeretne levelet kapni, küldjön e-mailt ide: jelentkezes@ujlakitemplom.hu
Plébániánk: Honlapja,  Youtube csatornája,  Facebook oldala,  Zoom kapcsolódása
Újlaki hangok: legfrissebb száma
Bankszámlánk:  Budapest-Újlak SB Plébánia,  OTP 11702036-20546803