Hírlevél-2021-06-28

2021-06-28-hétfő

1. Idén ősszel Eucharisztikus Kongresszus! Felhívjuk a kedves testvérek figyelmét, hogy a kongresszuson való részvételhez regisztrálni kell a NEK honlapján (iec2020.hu). Ezt azoknak is újra meg kell tenniük, akik már korábban regisztráltak. A kongresszus programjáról és a regisztrálás menetéről bővebben itt olvashatunk. A kongresszus himnusza, amely az 1938-as kongresszus himnusza új hangszerelésben, itt hallgatható meg.

2. A plébániai iroda nyitva tartása július és augusztus hónapban:
– szerdán du. 4-től 6-ig
– csütörtökön du. 4-től 6-ig
– pénteken de. 10-től 12-ig

3.  A Bibliaórák nyáron is meg lesznek tartva minden hétfőn 19 órai kezdettel a Szent Margit teremben.

4. Július 2. Templomunk búcsúnapja, Sarlós Boldogasszony ünnepe. Ezen a napon a reggel ½ 7-kor és az este 6-kor kezdődő szentmise is ünnepélyes, orgonás szentmise lesz, és ekkor jelenik meg az Újlaki Hangok júliusi száma.

5. Templomunk búcsúünnepe Sarlós Boldogasszony napját követő vasárnap, július 4-én lesz. A 9-es szentmisén a Sarlós Boldogasszony Kórus szolgál Török Andrea karnagy vezetésével, a ½ 11-es szentmisét, amit interneten közvetítünk is, Tóth Miklós Zsolt kántor úr orgonajátéka és éneke teszi ünnepélyessé. A templomkerti programokat 10-től 15 óráig tervezzük. Bővebb információt itt olvashatunk.

6. Plébániánk Napközis Táborába még ezen a héten várjuk a 4 évnél idősebb gyermeket minden hétköznap 8-16 óráig. Bővebb információkat itt olvashatunk.

7. Szeretettel várunk idén is minden újlaki családot az Újlaki családos táborba! Célunk, hogy a szülők és gyerekek még jobban megismerjék egymást, közösséggé váljanak. Időpont: július 9-12-ig (péntektől hétfőig), helyszín a tavalyi, a városlődi Iglauer Park. Jelentkezni: Udvaryné Kovács Bettinél (ukovacsbetti@gmail.com).

8. A plébániai közösségi házának tetőfelújítása július 5-én kezdődik, részleteket itt olvashatunk. E célra adományainkat plébániánk OTP Banknál vezetett (Budapest-Újlak SB Plébánia, OTP 11702036-20546803 számú) számlájára történő utalással juttathatjuk el, de személyesen is be lehet fizetni vasárnaponként az Információs irodában, hétköznap pedig a Plébánia irodájában. Kérjük az átutalás közleményébe megjegyzésként odaírni, hogy: CSERÉP.

Ha más is szeretne levelet kapni, küldjön e-mailt ide: jelentkezes@ujlakitemplom.hu
Plébániánk: Honlapja,  Youtube csatornája,  Facebook oldala,  Zoom kapcsolódása
Újlaki hangok: legfrissebb száma
Bankszámlánk:  Budapest-Újlak SB Plébánia,  OTP 11702036-20546803