Hírlevél-2021-08-02

2021-08-02-hétfő

1. A járvány kitörése óta minden este 8 órakor a koronavírus áldozataiért, a betegekért és a járvány megszűnéséért elmondtunk egy tizedet a fájdalmas rózsafüzér negyedik titkával: „Aki értünk a keresztet hordozta”. Augusztus első napjától az Eucharisztikus Kongresszus befejező napjáig a világosság rózsafüzér ötödik titkát fogjuk imádkozni: „Aki az Eucharisztiában nekünk adta önmagát”. Ez az ima a kongresszusra való ráhangolódást is szolgálja.

2. Hamarosan megkezdődik az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus! A szeptember 5-i nyitó szentmiséig már csak 34 nap van hátra! Felhívjuk a kedves testvérek figyelmét, hogy a kongresszuson való részvételhez regisztrálni kell a NEK honlapján (iec2020.hu). A kongresszus programjáról és a regisztrálás menetéről bővebben itt olvashatunk. A kongresszus himnusza, amely az 1938-as kongresszus himnusza új hangszerelésben, itt hallgatható meg.

3. Megjelent az Újlaki Hangok augusztusi száma.

4.  Előre jelezzük, hogy augusztus 15én, Nagyboldogasszony napján a Mennybe felvett Királynő ünneplése lesz a Normafánál, az Anna kápolnánál, melyről bővebben itt olvashatunk.

5.  A plébániai irodában augusztus hónapban hétfőn és kedden nincs félfogadás, szerdán és csütörtökön du. 4-től 6-ig, pénteken de. 10-től 12-ig intézhetjük ügyeinket.

6.  Bibliaórák nyáron is lesznek minden hétfőn 19 órai kezdettel a Szent Margit teremben.

7.  A plébániai közösségi ház tetőfelújítása jó ütemben halad. Örömmel tudatjuk, hogy a hívek fontosnak tartják az adakozást, a nagylelkű adományok révén a tetőfelújítás költségvetése szerinti összeg már összegyűlt. Az esetleges plusz költségekre még lehet adakozni plébániánk OTP Banknál vezetett (Budapest-Újlak SB Plébánia, OTP 11702036-20546803 számú) számlájára történő utalással, vagy személyesen vasárnaponként az Információs irodában, hétköznap pedig a Plébánia irodájában. Kérjük az átutalás közleményébe megjegyzésként odaírni, hogy: CSERÉP.


Ha más is szeretne levelet kapni, küldjön e-mailt ide: jelentkezes@ujlakitemplom.hu
Plébániánk: Honlapja,  Youtube csatornája,  Facebook oldala,  Zoom kapcsolódása
Újlaki hangok: legfrissebb száma
Bankszámlánk:  Budapest-Újlak SB Plébánia,  OTP 11702036-20546803