Hírlevél-2021-08-16

2021-08-16-hétfő

1. Augusztus 17-én, kedden 10 órakor kezdődik a Nyugdíjas klub legközelebbi találkozója a Szent Margit teremben.

2. Augusztus 20-án, pénteken Szent István király, Magyarország fővédőszentjének ünnepe lesz. Szentmiséket templomunkban 9 órakor és 10.30-kor tartunk.

3. Előre jelezzük, hogy a szeptember 5-én kezdődő Eucharisztikus Kongresszusra készülve augusztus 29-én, vasárnap 16 órai kezdettel lelki előkészületet tartunk templomunkban. Az első órában tanúságtételek és beszélgetések lesznek az Eucharisztiának a közösségeket összetartó hatásáról, a második órában pedig csendes szentségimádást végzünk. Az összejövetel a vasárnap esti ünnepélyes szentmisével zárul.

4. A járvány kitörése óta minden este 8 órakor a koronavírus áldozataiért, a betegekért és a járvány megszűnéséért elmondtunk egy tizedet a fájdalmas rózsafüzér negyedik titkával. Augusztus első napjától az Eucharisztikus Kongresszus befejező napjáig a világosság rózsafüzér ötödik titkát imádkozzuk: „Aki az Eucharisztiában nekünk adta önmagát”. Ez az ima a kongresszusra való ráhangolódást is szolgálja.

5. Örömmel tudatjuk, hogy a plébániai közösségi ház tetőfelújítása befejezéséhez közeledik. A tetőfelújítás költségvetése szerinti összeg már összegyűlt. Köszönjük a hívek nagylelkű adományait!


Ha más is szeretne levelet kapni, küldjön e-mailt ide: jelentkezes@ujlakitemplom.hu
Plébániánk: Honlapja,  Youtube csatornája,  Facebook oldala,  Zoom kapcsolódása
Újlaki hangok: legfrissebb száma
Bankszámlánk:  Budapest-Újlak SB Plébánia,  OTP 11702036-20546803