Hírlevél-2021-09-27-hétfő

2021-09-27

1.   Előre jelezzük, hogy plébániánkon október 10-én, vasárnap lesz az új képviselőtestület megválasztása. Ennek részletes ismertetését a következő, 2021. októberi Újlaki Hangok újságunk fogja tartalmazni.

2.     Szeptember 27-én, hétfőn este 17.30-tól együtt imádkozzuk a templomban a Szent Margit vesperást.

3.     Hétfőnként 17.00-től 17.45-ig ismét lesz ministránsoktatás, első alkalom szeptember 27.

4.     Dúdoló zenés gyermekfoglalkozások ismét lesznek csütörtökönként a Szent Margit teremben 10 órától. Szeretettel várjuk a négy évnél fiatalabb gyermekeket kísérőjükkel együtt!

5.     Október a Szűzanya hónapja. E hónapban hétköznaponként együtt imádkozzuk a rózsafüzért 17.30-tól a templomban.

6.  Október hónapban szeretnénk elindítani az elsőáldozásra felkészítő hittanokat. Kérjük azoknak a szüleit, akiknek gyermeke szeretne jövőre elsőáldozó lenni, jelentkezzen az ujlakikaplan@gmail.com e-mail címen. Azoknak a jelentkezését is várjuk, akik már az előző tanévben résztvettek a felkészítésen, de még nem lettek elsőáldozók.

7.     Ferenc atya kanonoki beiktatása október 16-án délelőtt ünnepélyes mise keretében lesz Esztergomban. Várjuk azok jelentkezését, akik plébániai zarándoklat keretében el tudnának jönni Esztergomba, ahol együtt felkeresnénk Mindszenty József bíboros úr sírját, látogatást tennénk a Kincstárban, ebédelnénk a Szent Adalbert Házban, sétálnánk a Bazilika környékén és természetesen részt vennénk Ferenc atya beiktatásának ünnepi miséjén. Jelentkezni a zarandoklat@ujlakitemplom.hu e-mail címen lehet, vagy vasárnap az Információs irodában, ahol Ferenc atya ajándékához is hozzá lehet járulni.Ha más is szeretne levelet kapni, küldjön e-mailt ide: jelentkezes@ujlakitemplom.hu
Plébániánk: Honlapja,  Youtube csatornája,  Facebook oldala,  Zoom kapcsolódása
Újlaki hangok: legfrissebb száma
Bankszámlánk:  Budapest-Újlak SB Plébánia,  OTP 11702036-20546803