Hírlevél-2022-01-14-péntek

2022-01-14

1.     A Szent Margit emlékmisét idén január 16-án, vasárnap 11 órai kezdettel celebrálja Erdő Péter bíboros úr a margitszigeti romoknál. A szentmisét a Bonum tv-n, ill. annak web oldalán (https://katolikus.tv/elo-adas/) is lehet követni majd.

Minden hívőnket szeretettel várjuk a szabadtéri misére!

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy ezen a napon templomunkban a ½ 11-es mise elmarad.

 

2.     Vasárnap az információs irodában ismét kapható lesz a Mária monogramos maszk háromféle méretben 1.500 forintos áron, valamint Képmás újság kedvezményes 750 forintos áron.

 

3.     Az ökumenikus imahét idén január 16-tól 23-ig kerül megrendezésre. Templomunkban január 21-én, pénteken 17 órakor Vigh Bence metodista lelkész mond homíliát. Az ökumenikus imahét óbuda-újlaki programja itt olvasható.

 

4.     A felekezetközi Őrtüzek Imádság Háza 12 hetes imádságot hirdet a magyar nemzetért, Magyarország megtéréséért január 9. és április 3. között (bármikor be lehet kapcsolódni az imádságba). Nagy szüksége van hazánknak erre, amikor a választások, a politika, a koronavírus-járvány és az oltások kapcsán családokon belül, barátok között is árkok keletkeznek. Bővebb információt itt olvashatunk.

 

5.     Új esztendőben, új szívekkel címmel a Benyus nagycsalád újévi hangversenyt ad a budapesti Ciszterci Szent Imre-templomban, január 16-án, vasárnap este a 18 órás szentmise után. A világszinten is páratlan zenészcsalád eredetileg tíz testvérből álló kamaraegyüttese ezen a koncerten kiegészül a házastársak és gyermekeik kórusával. A belépés ingyenes.

Ha más is szeretne levelet kapni, küldjön e-mailt ide: jelentkezes@ujlakitemplom.hu
Plébániánk: Honlapja,  Youtube csatornája,  Facebook oldala,  Zoom kapcsolódása
Újlaki hangok: legfrissebb száma
Bankszámlánk:  Budapest-Újlak SB Plébánia,  OTP 11702036-20546803