Hírlevél-2022-03-11-péntek

2022-03-11

1.  Templomunkban továbbra is várjuk a két középső mellékoltárhoz kitett kosarakba a tartós élelmiszer adományokat, a gyűjtés a háborútól menekülők számára történikLeginkább könnyen nyitható konzervekkel, bébiétellel, csokoládéval, gyümölcslével tudunk segíteni. Az adományok a Katolikus Karitászon keresztül jutnak el a rászorulókhoz. A tartós élelmiszeren kívül takarókat, gyerekruhákat, pelenkákat gyűjtünk, felnőtt ruhára nincs szükség, azt nem tudjuk átvenni.

Pénzt egyénileg tudunk küldeni az 1356-os adományvonal hívásával (egy hívás 500 Forint támogatást jelent), vagy online adományozással a Karitász honlapján (www.karitasz.hu) keresztül, vagy a Katolikus Karitász központi bankszámlájára utalással (Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008) Ukrajnai háború” megnevezéssel (az előző hírlevélben az egyházmegyei Szent Erzsébet Karitász Központ számlaszáma volt megadva az érsekség kérése szerint, tehát az arra a számlára utalt pénz ugyanazt a célt szolgálja).

 

Szállás felajánlásokat is tehetünk a következő űrlap kitöltésével: szállás felajánlási űrlap.

 

2.   Keresztutat járunk nagyböjt pénteki napjain 17.30-kor a templomban, melyet youtube csatornánkon közvetítünk. Várjuk a közösségek jelentkezését a keresztúti ima vezetésére.

 

3.   Megjelent az Adoremus imafüzet Keresztutak c. száma, mely kapható vasárnap az információs irodában.

 

4.   Vasárnaponként a két délelőtti mise között az oldalkápolnában működő könyvtárban megtekinthetők az Eucharisztikus Kongresszus alkalmából megjelent legfontosabb könyvek.

 

 

 

Ha más is szeretne levelet kapni, küldjön e-mailt ide: jelentkezes@ujlakitemplom.hu
Plébániánk: Honlapja,  Youtube csatornája,  Facebook oldala,  Zoom kapcsolódása
Újlaki hangok: legfrissebb száma
Bankszámlánk:  Budapest-Újlak SB Plébánia,  OTP 11702036-20546803