Hírlevél-2022-05-30-hétfő

2022-05-30

1.    Ahogy egykor az apostolok Máriával, Jézus anyjával együtt imádkozva várták a Szentlélek eljövetelét, mi is Mennybemenetel vasárnap után, május 30-tól június 4-ig közös imádsággal hívjuk, várjuk a Szentlélek kiáradását. A kb. 15 perces imádság az esti szentmise után lesz hétfőtől péntekig, szombaton, Pünkösd vigíliáján pedig a szentmise előtt. Az imádságra mindenkit szeretettel várunk, az idősebb, beteges testvéreinkre való tekintettel youtube csatornánkon is közvetítjük.

 

2.    A nyugdíjasklub következő összejövetele május 31-én, kedden 10 órakor lesz a Szent Margit teremben.

 

3.    Június 4-e, szombat a trianoni békediktátum évfordulója. Délután 4 órakor együtt imádkozunk a templomban a magyar nemzet egységéért és a keresztény hit védelméért.

 

4.    Pünkösdhétfőn, június 6-án plébániánk ismét képviselteti magát a máriaremetei templomkertben megrendezésre kerülő Karizmák Ünnepén. Az esemény vezérfonala a hivatás lesz, körbejárva a házasság, a szerzetesség, a papság témáját. Plébániánk fotókiállítással, alkotóházzal, társasjáték klubbal, baba-mama sarokkal és zsíros kenyeres agapéval készül. A szervezők szívesen látnak soraikban jelentkezőket, akik az előkészületben, vagy a helyszíni programok során segítenek. Jelentkezni a jelentkezes@ujlakitemplom.hu email-címen lehet. A záróprogram, mint minden évben a 15:00-kor kezdődő, Erdő Péter bíboros által celebrált szentmise lesz.

 

5.    A máriaremetei programot figyelembe véve templomunkban június 6-án, pünkösdhétfőn 9 órakor lesz szentmise.Ha más is szeretne levelet kapni, küldjön e-mailt ide: jelentkezes@ujlakitemplom.hu
Plébániánk: Honlapja,  Youtube csatornája,  Facebook oldala,  Zoom kapcsolódása
Újlaki hangok: legfrissebb száma
Bankszámlánk:  Budapest-Újlak SB Plébánia,  OTP 11702036-20546803