Hírlevél-2022-09-16-péntek

2022-09-16

1.     Holnap, szeptember 17-én Mindszenty gyalogos zarándoklat lesz, mely reggel 8 órakor indul a Városmajorból Máriaremetére. Az újlakiak számára találkozó ¾ 8-kor a városmajori templom mögötti parkban az újlaki táblánál.

2.     Várnai Péter atya templomokat ábrázoló festményeiből kiállítást rendezünk az oldalkápolnában. A kiállítást a szeptember 18-i és 25-i vasárnapokon lehet megtekinteni a szentmisék után.

3.     A nyugdíjasklub következő foglalkozása szeptember 20-án, kedden 10 órakor lesz a Szent Margit teremben.

4.     Szeptember 22-én templomunkban egésznapos szentségimádás lesz reggel 7-től este 6 óráig. A szentségimádásra jelentkezni vasárnap az információs szolgálatnál, hétköznap a sekrestyében lehet.

5.     Szeptember 24-én szombaton az Ars Sacra fesztivál újlaki programjaként 14:30-tól 15:10-ig rövid ismertetés lesz templomunk szakrális-művészeti vonatkozásairól. Innen közösen megyünk fel a Kiscelli Múzeumba, ahol Schervitz Mátyás festő kiállítását nézzük meg (egyik kiállított képét a mi templomunkból kölcsönözték). Az ajánlott útvonal: a Kolosy térről a 15:18-kor induló 165-ös busszal a Remetehegyi úti végállomásig, s onnan gyalog a múzeumba.

6.     Jelentkezni lehet:

·       elsőáldozásra, a legalább harmadik osztályos gyerekeknek

·       bérmálkozásra, a tizennegyedik életévüket betöltött fiataloknak és felnőtteknek

vasárnap az információs szolgálatnál, vagy Márton atya ujlakikaplan@gmail.com email-címén. A foglalkozásokat Márton atya fogja tartani.


Ha más is szeretne levelet kapni, küldjön e-mailt ide: jelentkezes@ujlakitemplom.hu
Plébániánk: Honlapja,  Youtube csatornája,  Facebook oldala
Újlaki hangok: legfrissebb száma
Bankszámlánk:  Budapest-Újlak SB Plébánia,  OTP 11702036-20546803