Hírlevél-2023-06-09-péntek

2023-06-09

1.     Június 11-én ünnepeljük Úrnapját. A körmenet a 9-es szentmiséhez kapcsolódva indul a Szépvölgyi út – Ürömi út – Zsigmond tér – Bécsi út útvonalon. A virágszirmokat csütörtöktől kezdve gyűjtjük. A körmenet közben a virágszirom szóráshoz gyerekek részvételét várjuk, különösen az elsőáldozókét!
Ez a nap egyben templomunk felszentelésének ünnepe is. A körmenet miatt kivételesen ½ 11 helyett ½ 12-kor kezdődik a követkető mise, amit latin nyelven mutat be Ferenc atya, és ekkor kerül sor az Újlakért emlékérem átadására is.

2.     Margitszigeti történelmi sétára invitálják a szervezők az érdeklődőket, mely június 11-én 16 órakor indul. A sétát Takács Ágoston régész, muzeológus vezeti. A részvétel regisztrációhoz kötött, részvételi díj 3.500 Ft.

3.     Június 16-án, pénteken lesz Jézus Szent Szívének főünnepe. Szentmisén való részvétellel és szentáldozással engeszteljük Jézus Szent Szívét.

4.     Június 18-án a 9-es szentmisén lesz a Te Deum, hálaadás az elmúlt tanévért.

5.     Június 18-án, vasárnap lesz templomunk szentségimádási napja. A 9-es diákmise után a ½ 11-es szentmise kezdetéig a kisgyermekes családoknak is lehetőségük lesz szentségimádásra, a gitáros énekkar dicsőítő énekeivel kísérve. Majd a ½ 11-es misét követően az esti zsolozsmáig imádhatjuk az Oltáriszentségben jelenlevő Jézust. Kérjük, hogy aki szívesen vállalja, hogy egy fél órát adott időben ott lesz 12.00 és 17.30 között, iratkozzon fel vasárnap az információs szolgálatnál, hétköznap a sekrestyében, vagy a jelentkezes@ujlakitemplom.hu email címen.

 


Ha más is szeretne levelet kapni, küldjön e-mailt ide: jelentkezes@ujlakitemplom.hu
Plébániánk: Honlapja,  Youtube csatornája,  Facebook oldala
Újlaki hangok: legfrissebb száma
Bankszámlánk:  Budapest-Újlaki Sarlós Boldogasszony Plébánia,  OTP 11702036-20546803