Hírlevél-2023-11-17-péntek

2023-11-17

1.    November 18-án, szombaton 19 órai kezdettel jótékonysági műsoros estet tartunk a Szent István teremben. A műsor szünetében agapé lesz, amihez süteményt és innivalót szívesen fogadunk. Adományainkkal pedig hozzájárulhatunk az idősek és nagycsaládosok karácsonyi megajándékozásához. Mindenkit szeretettel várunk!

2.    A november 19-i vasárnapi perselygyűjtés a Karitász céljaira történik.

3.    Krisztus Király vasárnapjának előestéjén, november 25-én szombaton 17 órától szentségimádás lesz templomunkban, melyet előesti mise követ 18 órától. Jöjjetek, imádjuk!

4.    Szállást keres a Szent család: plébániánkon idén adventben újra elindul szállást keresni a Szent Család. Az imalánc a karácsony előtti napokon/estéken indul. Hagyományosan az utolsó kilenc estén, de technikai okokból nyújtható vagy akár ritkítható a lánc. Egy-egy vállalkozó család az egyik este fogadja, a következő este továbbadja a Szent Család képét.
Jelentkezni vasárnap az információs irodában lehet, vagy a 
jelentkezes@ujlakitemplom.hu címen.

5.    Előre jelezzük, hogy a Társadalometikai Kör keretében december 8-án este 19 órakor kezdődik „Az utolsó szentföldi zarándoklat” című előadás-beszélgetés a Szent István teremben. Az előadók mindnyájan plébániánkhoz tartoznak, nemrég zarándoklaton vettek részt Szentföldön, ahova egyelőre nem léphetnek zarándokok.


Ha más is szeretne levelet kapni, küldjön e-mailt ide: jelentkezes@ujlakitemplom.hu
Plébániánk: Honlapja,  Youtube csatornája,  Facebook oldala
Újlaki hangok: legfrissebb száma
Bankszámlánk:  Budapest-Újlaki Sarlós Boldogasszony Plébánia,  OTP 11702036-20546803