Hírlevél-2023-11-23-csütörtök

2023-11-23

1.    Krisztus Király vasárnapjának előestéjén, november 25-én szombaton 17 órától szentségimádás lesz templomunkban, melyet előesti mise követ 18 órától. Jöjjetek, imádjuk!

2.    Szeretettel várunk minden iskolás korú szerepelni vágyó gyermeket az idei pásztorjáték előadás szereplői közé. Első próbát november 26-án 10 órakor a közösségi házban tartjuk. További próbák többnyire vasárnap a 9-es misék után lesznek, előadás december 24-én délután 3 órakor. Jelentkezni lehet: Lasetzky Krisztinánál a las.kriszta8@gmail.com email címen.

3.    December 3-án lesz advent első vasárnapja, az új egyházi év kezdete. December 2-án, szombaton du. 3 órára közös adventi koszorú kötésre hívjuk a testvéreket a közösségi házba. Az alapanyagokat a helyszínen meg tudjuk vásárolni.

4.    Szállást keres a Szent család: plébániánkon idén adventben újra elindul szállást keresni a Szent Család. Az imalánc a karácsony előtti napokon/estéken indul. Hagyományosan az utolsó kilenc estén, de technikai okokból nyújtható vagy akár ritkítható a lánc. Egy-egy vállalkozó család az egyik este fogadja, a következő este továbbadja a Szent Család képét. Jelentkezni vasárnap az információs irodában lehet, vagy a jelentkezes@ujlakitemplom.hu címen.Ha más is szeretne levelet kapni, küldjön e-mailt ide: jelentkezes@ujlakitemplom.hu
Plébániánk: Honlapja,  Youtube csatornája,  Facebook oldala
Újlaki hangok: legfrissebb száma
Bankszámlánk:  Budapest-Újlaki Sarlós Boldogasszony Plébánia,  OTP 11702036-20546803